Wachtwoord vergeten

U bent uw wachtwoord vergeten. Wat nu?

Om toegang te krijgen tot uw webhosting omgeving of tot uw klant gegevens heeft u een aantal wachtwoorden nodig. Dit zijn van het klantenpaneel en van DirectAdmin. Hieronder volgt een overzicht van alle gegevens die betrekking hebben op uw hostingaccount en links naar de pagina’s met informatie over de betreffende dienst. In dit overzicht wordt ervan uitgegaan dat uw domein ‘uwdomeinnaam.nl’ is. Deze vervangt u natuurlijk door uw eigen domeinnaam.

Klantenpaneel

Hoe log ik in op het klantenpaneel van Mijn Webservice?

Adres: http://klantenpaneel.mijnwebservice.nl

Gebruiker uw klantnummer met het bijbehorende wachtwoord.

Inloggegevens vergeten? Neem dan contact met ons op.

DirectAdmin

Inloggen op DirectAdmin kan via: http://www.uwdomeinnaam.nl:2222

Gebruikersnaam uw gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld id1234) samen met het bijbehorende wachtwoord.

Inloggegevens vergeten of niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.