Over Mijn Webservice

Mijn Webservice

De webhosting provider voor de zakelijke markt

De Haagse webhosting provider Mijn Webservice is opgezet om de zakelijke markt te dienen.

Mijn Webservice werkt graag met ondernemers. Van de coach op de hoek tot multinationals, iedereen is welkom. Het doel van Mijn Webservice is om ondernemers tegen een laag tarief een online thuisbasis te bieden. Vaak is Mijn Webservice goedkoper dan menig partij. Zowel in prijs als in product aanbod. Om deze reden stappen ook veel ondernemers over.

Het voordeel hiervan is dat zowel de ondernemer als Mijn Webservice groeit. De ondernemer betaald minder aan jaarlijkse kosten en wij heten onze nieuwe klant van harte welkom. Zo snijd het mes aan beide kanten. Behalve het kosten besparende aspect bieden wij ook 24/7 E-mail support.


De Clercq Media Group

Moederbedrijf en preferred partner

Zoals achter elke vrouw een sterke man staat, staat achter Mijn Webservice de moederonderneming De Clercq Media Group. Een reclame bureau dat voor haar klanten veel creatieve concepten ontwikkelt en deze weet te vertalen naar het web, print (& social) media, film en fotografie.

De Clercq Media Group neemt u vanaf de conceptfase aan de hand en begeleidt u door het volledige proces tot en met de oplevering.

Indien nodig leveren zij ook support op locatie. Lees hier meer informatie.


Jurgen Dion de Clercq

De oprichter van o.a. Mijn Webservice

Jurgen Dion de Clercq. Geboren op 10 April 1981 te Paramaribo, Suriname. Zes jaar later zette hij voet op Nederlands grondgebied. Op 10 April 2002 begon Jurgen zijn onderneming onder de naam Alien Emotions en organiseerde regelmatig dance evenementen.

Ondertussen werd er volop gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. De geleerde theorie van de opleiding Communicatie & Multimedia Design werd door de dance evenementen in praktijk gebracht. Hier leerde hij het belang van deadlines, verantwoordelijkheden, functioneren onder stress, politieke correctheid, conceptuele verbeteringen, grafisch ontwerp, web ontwikkeling, het toepassen van nieuwe media en meer.

In 2005 trok het internet danig zijn aandacht dat hij zijn tweede onderneming op 10 April startte onder de naam Mijn Webservice. Webhosting & domeinregistratie waren (en zijn nog steeds) de primaire diensten van Mijn Webservice.

In 2008 ontwikkelde hij Puck Online, een Content Management Systeem en lanceerde deze op 10 April.

10 april 2010 werd De Clercq Media Group (DCMG) geboren. Een reclame / PR bureau die met zeer grote regelmaat samenwerkt met freelancers maar ook met zijn eigen klanten om anderen te laten groeien.

www.jurgendeclercq.nl